Cosul de cumparaturi

TOTAL:

CHECKOUT

Continua cumparaturile
Kyk - Haine, imbracaminte, accesorii

Termeni si conditii

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii prin intermediul magazinului virtual www.kyk.ro

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor listate mai jos.

VA RUGAM SA CITITI CU MARE ATENTIE.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam NU FOLOSITI ACEST SITE.

1. Preambul

Cumparator - persoana, firma sau  alta entitate juridica ce plaseaza o Comanda.
Vanzator - www.kyk.ro
Comanda - un document electronic aparut ca forma de comunicare intre ww.kyk.ro si Cumparator, prin care www.kyk.ro este de acord sa livreze produsele comandate si Cumparatorul este de acord sa achite contravaloarea acestora.

Produse- bunuri care urmeaza a fi furnizate de catre kyk.ro cumparatorului ca urmare a contractului incheiat.
Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator

2. Informatii despre produs

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.kyk.ro sunt produse noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului contract si in limita stocului disponibil. Din acest motiv www.kyk.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in stocul magazinului sau din motive independente de www.kyk.ro

Preturile afisate pe site contin TVA (19% din valoarea produsului).

Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel afisat pe site in momentul plasarii comenzii. Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila. Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii nu se va modifica dupa confirmarea acesteia prin email de confirmare la adresa specificata de dumneavostra la inregistrare.
 

www.kyk.ro  nu ofera nici o garantie, in afara de cele prevazute de legislatia aplicabila, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Cumparatorul este de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia www.kyk.ro de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat in cuprinsul acestui document.

 

Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului sau decalajele in ceea ce priveste masura/dimensiunea produselor, datorita particularitatilor acestora.

Livrare la domiciliu

Termenul de livrare este intre 2 zile si 10 zile lucratoare, calculat de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ el putand fi modificat. In cazul in care produsele comandate va vor fi livrate in mai multe transe, dumneavoastra veti achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.

Pentru orice comanda cu o valoare mai mare de 1000ron se trimite avans din suma totala.

Cheltuielile de livrare sunt de 9.99 RON prin curierat. Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt cu TVA inclus.

Inainte de livrarea produsului la domiciliu, un reprezentant al firmei va va contacta telefonic sau email, de aceea este foarte important sa ne comunicati numarul dumneavoastra de telefon si o adresa de email.

  Comanda minima este de 59 ron valoarea produselor!

Returnare produse

Pentru ca ne-ati acordat incredera cumparand de pe portalul nostru, dorim sa ramaneti multumit sub orice circumstanta. Astfel incat puteti returna produsele in urmatoarele cazuri:

1. Returnarea produselor fara nici un motiv invocat in 14 zile lucratoare:

Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Potrivit conditiilor interne, firma ofera in acest sens un termen de 14 zile lucratoare. Costul transportului de retur este platit in totalitate de client in cazul plasarii unei comenzi gresite(marimi, culoare).

Returnarea produselor se face la adresa indicata prin curier la adresa Calea Traian nr.9,bl.T3,parter,magazin,Satu Mare.

Nu primim colete trimise prin posta!

Lenjeriile intime nu se returneaza si nu se schimba!
 

Produsele se reambaleaza si se returneaza impreuna cu factura primita, fara ramburs, fiindca dupa ce se verifica produsele se va contacta clientul pentru returnarea banilor.Cele trimise cu ramburs nu se vor ridica!

De ce este nevoie de CNP?

De la 1 octombrie 2016 noua declarație 394 a intrat în vigoare în varianta sa integrală.

În cazul clienților persoane fizice este obligatoriu să se completeze în baza de date CNP-ul clientului, în vederea raportării D394 din ianuarie 2017, unde obligatoriu trebuie să apară și astfel de date.

    1. Persoanele înregistrate în scopuri TVA care realizează tranzacții pe teritoriul României declarau până acum doar operațiunile realizate cu alți plătitori de TVA. Noul format prevede faptul că persoanele plătitoare de TVA vor trebui să raporteze toate tranzacțiile indiferent dacă acestea sunt realizate cu firme care plătesc TVA sau cu persoane fizice sau juridice care nu plătesc TVA.
    2. În declarația 394 se va selecta sistemul de TVA aferent firmei: sistem normal de TVA sau TVA la încasare.
    3. Ordinului ANAF nr.1105/2016 clarifică faptul că se elimină obligația furnizării de informații referitoare la livrările/prestările și achizițiile efectuate pe teritoriul României, care au fost deja completate în declarația 390.

 

GENERALITATI

1. Conectare cu Facebook:
Butonul LOGIN cu Facebook este folosit pentru autentificare sau inregistrare fara a mai fi nevoit sa completati numele si adresa de mail. Practic, se realizeaza validarea identitatii de catre Facebook. Prin click pe Login cu Facebook ne acordati accesul numai la numele dvs. si adresa dvs. de e-mail asa cum le-ati inregistrat pe Facebook. Noi nu vom dezvalui adresa dvs. de mail tertilor si o folosim doar pentru autentificare. De asemena pe aceasta adresa de mail va vom trimite mesajele esentiale pentru a avea o experienta placuta pe pagina noastra.

2. Datele Salvete:
Pentru functinarea corecta a procesului de comenzi vom salva:
Numele si prenumele, adresa de email, Judetul, codul postal, orasul, adresa completa si telefonul Dvs.
Fara aceste date nu putem procesa corect comenzile

3. Stergerea Contului
Dupa autentificare in meniul "Contul Meu" aveti posibilitatea de a "Sterge Contul" prin apasarea butonului cu acest nume. Stergerea conturilor create se realizeaza prin inactivarea contului, prin aceasta modalitate clientul devine inactiv si indisponibil pentru a se autentifica din nou. Ne mentinem dreptul de a pastra informatia prezentata pe pagina de catre clienti pentru a pastra functionarea optima a paginii si de a depista eventuale actiuni frauduloase chiar si retroactiv.

4. Stergerea datelor personale
Stergerea datelor personale asociate contului se realizeaza prin trimiterea unei cereri prin Formularul de la CONTACT mentionand cerera de a se sterge aceste date. ATENTIE! Ne mentinem dreptul de a pastra informatii relevante necesare pentru a depista anumite actiuni frauduloase chiar si retroactiv.